Alışveriş sepeti (0) 0 Alışveriş sepeti

Alışveriş sepeti boş.

Teşekkürler! Alışveriş listeniz alışveriş sepetine transfer edildi.

Alışverişe gidin
BAŞARANLAR İÇİN İLGİ ÇEKİCİ KONULAR
© StockFood

Gazpaço

Yemek Tarifleri

Gazpaço, İspanya Endülüs kökenli soğuk servis edilen lezzetli ve ferahlatıcı bir çorbadır. Taze çiğ sebzelerden yapılır ve özellikle sıcak yaz aylarında afiyetle tüketilir.

Kullanılan iCook ürünleri:

  1. 5 Parçalı Bıçak Seti

  2. 2 Lt’lik Paslanmaz Çelik Kapaklı Tava

  3. 25 cm Kapaklı Yapışmaz Tava


Malzemeler:

  1. 1 kg armut domates ya da salkım domates, dörde bölünmüş

  2. 1 yeşil biber, iri doğranmış

  3. 1 küçük diş sarımsak, dövülmüş

  4. 200 ml zeytinyağı

  5. 50 ml beyaz sirke

  6. Tuz ve karabiber

  7. İsteğe bağlı: Ciabatta (İtalyan ekmeği), dilimlenmiş

  8. İsteğe bağlı: salatalık ve kırmızı ve sarı biberler, küp küp doğranmış


Yöntem:

  1. Domatesleri, yeşil biberi ve sarımsağı blender’a koyun ve 5 dakika ya da tamamen karışana kadar blender’dan geçirin.

  2. İçinde kalmış olabilecek katı parçaları elimine etmek için Gazpaço’yu tavaya süzgeç yardımıyla süzerek aktarın.

  3. Gazpaço'yu yeniden blender'a dökün, yağ, sirke, tuz ekleyin. Tekrar blender'dan geçirin.

  4. Gazpaço'yu damak tadınıza göre çeşnilendirin, daha az yoğun tercih ediyorsanız biraz su ekleyin. Servis yapın ve afiyetle yiyin!


İsteğe bağlı kısımlar

Yapışmaz tavada dilimlenmiş Ciabatta'yı kızartın ve Gazpaço'nun yanında afiyetle yiyin. Ekstra renk ve ferahlık için Gazpaço'yu küp küp doğranmış salatalık ve kırmızı ve sarı biberlerle süsleyin.

Yemek tarifini buradan PDF / ePub olarak indirebilirsiniz.

Çerezleri, sayfamızda en iyi deneyimi yaşamanız için kullanmaktayız. Çerezler, tarayıcınız içinde saklanmakta ve web deneyiminizi kişiselleştirmenize yardımcı olmak üzere pek çok web sayfası tarafından kullanılmaktadır.

Ayarlarda herhangi bir değişiklik yapmadan web sayfamızı kullanmaya devam ederek çerezlerimizi kabul etmiş oluyorsunuz.

Anladım