Alışveriş sepeti (0) 0 Alışveriş sepeti

Alışveriş sepeti boş.

Teşekkürler! Alışveriş listeniz alışveriş sepetine transfer edildi.

Alışverişe gidin
BAŞARANLAR İÇİN İLGİ ÇEKİCİ KONULAR

Meyveli Puding

Yemek Tarifleri

Toplam hazırlama süresi: 50 dakika / Porsiyon: 6 / Enerji değeri: Porsiyon başına 183 kcal

Pişirme gereçleri:

  1. 4 Lt’lik Paslanmaz Çelik Kapaklı Tencere

  2. Kapaklı Karıştırma Kapları

Malzemeler:

  1. 3 şeftali (taze yerine konserve de kullanılabilir)

  2. 100 g çilek (taze veya dondurulmuş)

  3. 100 g ahududu (taze veya dondurulmuş)

  4. 2 çorba kaşığı konyak veya brendi

  5. 4 yumurta

  6. 2 çorba kaşığı su veya konserve şeftali suyu

  7. 50 g şeker

1 porsiyon için besin değeri bilgileri:

  1. Protein – 4,1 g

  2. Yağ – 2,8 g

  3. Karbonhidrat – 17,1 g

  4. Enerji değeri – 182,2 kcal

  5. Kolesterol – 152 mg

  6. Glisemik endeks – 95 (yüksek)

Hazırlama yöntemi:

  1. Şeftalileri orta boy dilimler halinde kesin ve karıştırma kabına alın. 1 çorba kaşığı brendi ekleyin ve iyice karıştırın.

  2. Yumurtaların akını ve sarısını ayırın. Yumurta aklarını şeker, kalan brendi ve su ile karıştırın ve tencereye boşaltın. Elde ettiğiniz karışımı 3-5 dakika çırpın. Bir başka kapta yumurta aklarını mikserle çırpın.

  3. Çırpılmış yumurta aklarını yumurta sarıları karışımına ekleyin. Böylece kremanız hazır olacaktır.

  4. Servis kaselerini meyvelerle doldurun. Üzerlerine kremayı boşaltın.

  5. Servis kaselerini tencereye yerleştirin ve kapağını kapatın. Tencerede 35 dakika pişirin.

İlgili içerik

Mousse au Chocolat (Çikolatalı Mus)

Yemek Tarifleri

Devamı

Çerezleri, sayfamızda en iyi deneyimi yaşamanız için kullanmaktayız. Çerezler, tarayıcınız içinde saklanmakta ve web deneyiminizi kişiselleştirmenize yardımcı olmak üzere pek çok web sayfası tarafından kullanılmaktadır.

Ayarlarda herhangi bir değişiklik yapmadan web sayfamızı kullanmaya devam ederek çerezlerimizi kabul etmiş oluyorsunuz.

Anladım