Alışveriş sepeti (0) 0 Alışveriş sepeti

Alışveriş sepeti boş.

Teşekkürler! Alışveriş listeniz alışveriş sepetine transfer edildi.

Alışverişe gidin
BAŞARANLAR İÇİN İLGİ ÇEKİCİ KONULAR
© StockFood

Vişneli turta

Yemek Tarifleri

Tatlının, hamur işinin ve turta dolgusunun bu leziz dengesi ile bu turtayı bir favori haline getirebilirsiniz

Malzemeler:

  1. 225 gr sade un

  2. 110 gr küp şeklinde kesilmiş tereyağı

  3. 80 gr pudra şekeri

  4. 1 yumurta

  5. 1–2 çorba kaşığı soğuk su

  6. çırpılmış yumurta sarısı

  7. 300 gr çekirdekleri çıkarılmış vişne

  8. 225 gr ahududu

  9. 225 gr yabanmersini

  10. 150 gr doğranmış çilek

  11. 175 gr pudra şekeri

  12. 40 gr mısır unu

  13. 2 çorba kaşığı limon suyu

Tarif:

  1. Un, tereyağı ve şekeri bir mikser ile karıştırın. Hamuru elde etmek için yumurta ve suyu ekleyin. 30 dakika soğutun.

  2. Turtayı hazırlamak için hamuru kullanın (artan hamuru saklayın). Hamuru açın ve kör pişirme (kağıt ve çekirdekler ile) 180°C'de 15 dakika pişirin. Kağıdı ve çekirdekleri çıkarın ve 5 dakika daha pişirin. Fırından alıp soğumaya bırakın.

  3. Meyvelerin hepsini 10 dakika boyunca bir iCook™ tava içerisinde pişirin. Şekeri, mısır ununu ve limon suyunu ilave edin. Kalınlaşmaya başladığında hamurun üzerine kaşıkla yayın.

  4. Geri kalan hamuru kullanarak turtanın üzerine kafesler yapın. Üzerine çırpılmış yumurtayı sürün ve 20 dakika fırında pişirin.

Çerezleri, sayfamızda en iyi deneyimi yaşamanız için kullanmaktayız. Çerezler, tarayıcınız içinde saklanmakta ve web deneyiminizi kişiselleştirmenize yardımcı olmak üzere pek çok web sayfası tarafından kullanılmaktadır.

Ayarlarda herhangi bir değişiklik yapmadan web sayfamızı kullanmaya devam ederek çerezlerimizi kabul etmiş oluyorsunuz.

Anladım