Alışveriş sepeti (0) 0 Alışveriş sepeti

Alışveriş sepeti boş.

Teşekkürler! Alışveriş listeniz alışveriş sepetine transfer edildi.

Alışverişe gidin
BAŞARANLAR İÇİN İLGİ ÇEKİCİ KONULAR
© Stockfood

Enginar ve Yaprak Dolması Eşliğinde Kuzu Pirzola

Yemek Tarifleri

Seviye: Orta
Kullanılan iCook ürünleri: 5 Parçalı Bıçak Seti; Çok Amaçlı Makas; Karıştırma Kasesi; 8 Litrelik Kapaklı Tencere

Malzemeler:

  1. 6 kuzu pirzola

  2. 6 dilim enginar

  3. 300 gr kıyma

  4. 2 soğan

  5. 200 gr pirinç

  6. 100 gr ince bulgur

  7. yarım demet maydanoz

  8. 200 gr asma yaprağı

  9. 1 adet doğranmış domates

  10. 1 tatlı kaşığı kimyon

  11. 1 çay kaşığı zerdeçal

  12. 1 çorba kaşığı domates salçası

  13. 110 ml zeytinyağı

  14. 2 diş sarımsak

  15. tuz, karabiber

Pişirme:

  1. iCook Bıçak ile eti, soğanı, sarımsağı ve domatesleri doğrayın ve Çok Amaçlı Makas kullanarak maydanozları kesin.

  2. Bunların hepsini bir Karıştırma Kasesi içerisinde bulgur, pirinç, baharat, çeşni ve zeytinyağı ile karıştırın.

  3. 10–15 dakika yoğurduktan sonra asma yapraklarının içini doldurun.

  4. iCook Tencere içerisine üç kuzu pirzolayı yerleştirin. Üzerine enginarı ilave ettikten sonra iki kat asma yaprağı döşeyin ve yeniden kuzu pirzola ve enginarı koyup iki kat daha asma yaprağı serin.

  5. Zeytinyağı ve domates salçasını ilave edin.

  6. Yüksek Orta ısıda pişirdikten sonra 40 dakika daha düşük ısıda pişirmeye bırakın.

Çerezleri, sayfamızda en iyi deneyimi yaşamanız için kullanmaktayız. Çerezler, tarayıcınız içinde saklanmakta ve web deneyiminizi kişiselleştirmenize yardımcı olmak üzere pek çok web sayfası tarafından kullanılmaktadır.

Ayarlarda herhangi bir değişiklik yapmadan web sayfamızı kullanmaya devam ederek çerezlerimizi kabul etmiş oluyorsunuz.

Anladım