Seviye: Orta
Kullanılan iCook ürünleri: 4 Litrelik Kapaklı Tencere; 5-Parçalı Bıçak Seti; Karıştırma Kasesi
Malzemeler: :
300 gr burgu makarna
10 adet kurutulmuş domates
300 gr tavuk fileto
6 büyük beyaz mantar
3 diş sarımsak
200 ml krema
tuz ve karabiber
3 bardak eSpringTM su
Pişirme:
iCook Santoku Bıçağını kullanarak tavuğu büyük parçalar halinde kesin, sarımsağı ince ince doğrayın, mantarları ve kurutulmuş domatesleri ikiye bölün.
iCook 4 litrelik Haşlama Tenceresini ısıtın ve içerisine zeytinyağı ilave edin. Tavukları altın sarısı rengini alana kadar kızartın. Üzerine sarımsak ve kurutulmuş domatesleri ilave edip karıştırın. Mantarları da ilave edip karıştırmaya devam edin.
eSpring su ve baharatları ilave ettikten sonra kaynamaya bırakın, daha sonra kremayı ekleyip karıştırın. İçerisine İtalyan burgu makarnası da koyduktan sonra 30 dakika veya krema kalınlaşana kadar arada karıştırarak pişirin.