Alışveriş sepeti (0) 0 Alışveriş sepeti

Alışveriş sepeti boş.

Teşekkürler! Alışveriş listeniz alışveriş sepetine transfer edildi.

Alışverişe gidin
BAŞARANLAR İÇİN İLGİ ÇEKİCİ KONULAR
© Shutterstock

Vejetaryen Mantar Dolması

Yemek Tarifleri


Malzemeler:

  1. 40 adet beyaz mantar

  2. 1 kırmızı dolmalık biber

  3. 40 g köz kırmızı dolmalık biber, ince doğranmış

  4. 1/2 orta boy kuru soğan

  5. 3 sap taze soğan

  6. 1 çay kaşığı kekik

  7. 6 çorba kaşığı ekmek kırıntısı

  8. 4 çorba kaşığı Parmesan peyniri rendesi

  9. 30 g taze maydanoz

  10. 2 çorba kaşığı zeytinyağı

  11. 1/2 çorba kaşığı ya da damak tadına göre tuz

  12. 1/4 çay kaşığı ya da damak tadına göre öğütülmüş tane karabiber


Hazırlama yöntemi:

  1. Mantarları temizleyin ve saplarını çıkarın.

  2. Mantar saplarının yarılarını minik parçalar halinde doğrayın, diğer yarıları atın. Kuru soğan, taze soğan, kırmızı dolmalık biber, köz biber ve maydanozu ince ince doğrayın.

  3. iCook 25 cm kapaklı yapışmaz tavada zeytinyağını ısıtın. Mantar saplarını, kırmızı biberi, köz biberi, taze soğanı ve kuru soğanı tavaya koyun ve soteleyin. Biber ve soğan yumuşayıncaya dek 5 dakika kadar pişirdikten sonra, kekik, tuz ve öğütülmüş tane karabiberi ekleyin.

  4. Tavayı silin ve mantarları sap kısımları yukarı bakacak şekilde yerleştirdikten sonra içlerini doldurun.

  5. Kısık ateşte ocağa koyun ve kapağını kapatın.

  6. 15 dakika ya da mantarlar iyice pişene kadar pişirin.

Tarifi buradan PDF / ePub olarak indirebilirsiniz.

İlgili içerik

Lahana, kızarmış tatlı patates ve feta peyniri, amerikan cevizi ve narlı yaban havucu salatası

Yemek Tarifleri

Devamı

Ocak üstü Romanya ekmeği

Yemek Tarifleri

Devamı

Çerezleri, sayfamızda en iyi deneyimi yaşamanız için kullanmaktayız. Çerezler, tarayıcınız içinde saklanmakta ve web deneyiminizi kişiselleştirmenize yardımcı olmak üzere pek çok web sayfası tarafından kullanılmaktadır.

Ayarlarda herhangi bir değişiklik yapmadan web sayfamızı kullanmaya devam ederek çerezlerimizi kabul etmiş oluyorsunuz.

Anladım