Alışveriş sepeti (0) 0 Alışveriş sepeti

Alışveriş sepeti boş.

Teşekkürler! Alışveriş listeniz alışveriş sepetine transfer edildi.

Alışverişe gidin
BAŞARANLAR İÇİN İLGİ ÇEKİCİ KONULAR
© iStockphoto

Çok Kolay Frambuaz Reçeli

Yemek Tarifleri

Malzemeler:

  1. 500 gram taze frambuaz

  2. 800 gram beyaz toz şeker

Kullanılan iCook ekipmanı: Büyük sos tavası, iCook 4 Lt. Paslanmaz Çelik Kapaklı Tencere

Hazırlama yöntemi:

  1. Fırını önceden 120°C’ye kadar ısıtın ve şekeri tencerenize koyun. Fırını 15 dakika ısıtın.

  2. Frambuazları tencerenize koyup yüksek ateşte kaynatın. Frambuazları pişerken patates ezicisiyle ezin ve ara sıra karıştırarak bir dakika daha kaynatın. İpucu: Reçeli çocuklar için yapıyorsanız sonraki adıma geçmeden önce bir elekle çekirdekleri alabilirsiniz.

  3. Sıcak şekeri frambuaza ekleyin, jöle kıvamına gelinceye kadar kaynatın. Hazır olup olmadığını görmek için reçelin kıvamını fincan tabağıyla test edin (ayrıntılı bilgi için ilgili yazımıza bakın).

  4. Tencerenizi ateşten alın ve 15 dakika soğumaya bırakın. Ara sıra karıştın, sıcak kavanozlarınıza aktarın, kavanozların kapağını sıkıca kapatın ve soğumaya bırakın.

Yemek tarifini buradan PDF / ePub olarak indirebilirsiniz.

Çerezleri, sayfamızda en iyi deneyimi yaşamanız için kullanmaktayız. Çerezler, tarayıcınız içinde saklanmakta ve web deneyiminizi kişiselleştirmenize yardımcı olmak üzere pek çok web sayfası tarafından kullanılmaktadır.

Ayarlarda herhangi bir değişiklik yapmadan web sayfamızı kullanmaya devam ederek çerezlerimizi kabul etmiş oluyorsunuz.

Anladım