Alışveriş sepeti (0) 0 Alışveriş sepeti

Alışveriş sepeti boş.

Teşekkürler! Alışveriş listeniz alışveriş sepetine transfer edildi.

Alışverişe gidin
BAŞARANLAR İÇİN İLGİ ÇEKİCİ KONULAR

Kuzu tandır veya diğer adıyla tandır kebabı tarifi

Yemek Tarifleri

Zorluk sevyesi: Kolay
Kullanılan ekipman: iCook 8 litrelik paslanmaz çelik kapaklı tencere
Kullanılan malzemeler: 3 kg kuzu budu (kemiksiz, donmuş), 400 gram kuzu fileto (donmuş), yarım çay kaşığı tuz, yarım çay kaşığı kara biber, 1 kaşık kimyon, 1 kaşık kekik
Yapılışı

  1. Donmuş kuzu budunu ve filetoyu tencerenize koyup tuzu, karabiberi, kimyonu ve kuru kekiği ekleyin. Tencerenin kapağını kapatın ve tencereyi ocakta en düşük ateşe koyun.

  2. 2.5 saat pişirin ve pişirirken kapağı açmayın. Tencere sıkıca kapatıldıktan sonra, iCook buhar kilidi özelliği sayesinde, et hiç hava olmadan güzel ve verimli şekilde pişer.

  3. Ateşten alın, kuzu tandırınız servise hazır!

Yemek tarifini buradan PDF / ePub olarak indirebilirsiniz.

İlgili içerik

Tatil ziyafeti için gulaş, hamur aşı, kuzu marulu salatası ve yaban mersinli armut

Yemek Tarifleri

Devamı

Çerezleri, sayfamızda en iyi deneyimi yaşamanız için kullanmaktayız. Çerezler, tarayıcınız içinde saklanmakta ve web deneyiminizi kişiselleştirmenize yardımcı olmak üzere pek çok web sayfası tarafından kullanılmaktadır.

Ayarlarda herhangi bir değişiklik yapmadan web sayfamızı kullanmaya devam ederek çerezlerimizi kabul etmiş oluyorsunuz.

Anladım