Alışveriş sepeti (0) 0 Alışveriş sepeti

Alışveriş sepeti boş.

Teşekkürler! Alışveriş listeniz alışveriş sepetine transfer edildi.

Alışverişe gidin
BAŞARANLAR İÇİN İLGİ ÇEKİCİ KONULAR

Hindistan cevizi sütlü balkabağı ve tatlı patates çorbası

Yemek Tarifleri

Hazırlık ve pişirme süresi: 30 dakika

Malzemeler:

  1. 250 g balkabağı

  2. 220 ml hindistan cevizi sütü veya ekşi krema

  3. 1 ölçü XS™ Hidrolize Peynir Altı Suyu Protein Tozu

  4. 100 g havuç

  5. 70 g tatlı patates

  6. 50 g soğan

  7. 1 diş dövülmüş sarımsak

  8. 15 g kabak çekirdeği

  9. 15 ml zeytinyağ

  10. 15 g taze kişniş veya maydanoz

  11. 1 tutam toz köri

  12. 1 tutam toz zerdeçal

  13. İsteğe bağlı: ekstra çeşni için ince ince doğranmış taze zencefil

Hazırlık yöntemi:

  1. Bütün sebzeleri soyup, küp küp kesin ve içinde kaynamış tuzlu su olan iCook tavada VITALOK özelliğini kullanarak yumuşayana kadar pişirin. Suyunu süzün ve yeniden tencereye koyun. Hindistan cevizi sütünü ve XS™ Hidrolize Peynir Altı Suyu Protein tozunu ekleyin.

  2. Tekrar kaynatın; köri, zerdeçal ve çeşnileri ekleyin.

  3. Blender ile karıştırın. Daha sulu bir kıvam istiyorsanız, bu aşamada biraz daha sıvı ekleyebilirsiniz.

  4. Servis yaparken üzerine kabak çekirdeği, kişniş ve isteğe bağlı zencefil parçacıklarını serpiştirin.

Yemek tarifini buradan PDF / ePub olarak indirebilirsiniz.

Çerezleri, sayfamızda en iyi deneyimi yaşamanız için kullanmaktayız. Çerezler, tarayıcınız içinde saklanmakta ve web deneyiminizi kişiselleştirmenize yardımcı olmak üzere pek çok web sayfası tarafından kullanılmaktadır.

Ayarlarda herhangi bir değişiklik yapmadan web sayfamızı kullanmaya devam ederek çerezlerimizi kabul etmiş oluyorsunuz.

Anladım