Hazırlık ve pişirme süresi: 30 dakika
Malzemeler:
250 g balkabağı
220 ml hindistan cevizi sütü veya ekşi krema
1 ölçü XS™ Hidrolize Peynir Altı Suyu Protein Tozu
100 g havuç
70 g tatlı patates
50 g soğan
1 diş dövülmüş sarımsak
15 g kabak çekirdeği
15 ml zeytinyağ
15 g taze kişniş veya maydanoz
1 tutam toz köri
1 tutam toz zerdeçal
İsteğe bağlı: ekstra çeşni için ince ince doğranmış taze zencefil
Hazırlık yöntemi:
Bütün sebzeleri soyup, küp küp kesin ve içinde kaynamış tuzlu su olan iCook tavada VITALOK özelliğini kullanarak yumuşayana kadar pişirin. Suyunu süzün ve yeniden tencereye koyun. Hindistan cevizi sütünü ve XS™ Hidrolize Peynir Altı Suyu Protein tozunu ekleyin.
Tekrar kaynatın; köri, zerdeçal ve çeşnileri ekleyin.
Blender ile karıştırın. Daha sulu bir kıvam istiyorsanız, bu aşamada biraz daha sıvı ekleyebilirsiniz.
Servis yaparken üzerine kabak çekirdeği, kişniş ve isteğe bağlı zencefil parçacıklarını serpiştirin.