Toplam hazırlık süresi: 60 dakika
Toplam pişirme süresi: 30 dakika
Ekipman:
iCook 4 Litrelik Sos Tenceresi ve Kapak
iCook Senior Kapaklı Sote Tavası
Bıçak
Sebze dilimleyici
Malzemeler:
1 soğan
1 tatlı kırmızı biber
1 tatlı sarı biber
300 gr kavak mantarı
600 gr dana bonfile
250 gr’lık ananas dilimi
1 diş sarımsak
30 gr taze zencefil
300 gr pirinç noodle
100 ml ekstra sızma zeytinyağı
50 gr domates, doğranmış
2 çorba kaşığı soya sosu
1 limonun suyu
Hazırlama yöntemi:
Sebzelerin hepsini ve mantarı şerit halinde kesin, eti kuşbaşı doğrayın, ananası küp şeklinde kesin, suyunu sos için ayırın, sarımsak ve zencefili rendeleyin.
iCook 4 Litrelik Sos Tenceresi içerisinde pirinç noodleları, ambalaj üzerinde bulunan pişirme süresi talimatlarına göre haşlayın, daha sonra soğuk su ile durulayın.
iCook Senior Kapaklı Sote Tavası içerisinde yağı ısıtın, dana etini 2-3 dakika kızartın, çıkarıp bir kenara alın.
Sarımsağı ve zencefili kızartın, daha sonra mantar ve sebzeleri ekleyin. Ananası ilave edip 3-5 dakika pişirin.
Doğranmış domatesler, soya sosu ve limon suyu ile karıştırın. Daha tatlı tatlı ve ekşi bir tat için biraz ananas suyu ilave edin.
Et ve noodleları sebzelere ilave edin, bütün malzemeleri iyice karıştırın ve bir tabak içerisine yerleştirin.
ASG İpucu: Kalabalığa sunmadan önce tarifi evde deneyin. “Önceden denemeniz durumunda sonrasında ne kadar kolay olduğunu anlayacaksınız!” diyor ASG Cornel Robu.
Yemek tarifini yazdırmak için PDF olarak ya da favori eKitap okuyucu uygulamanızda kullanmak ve taşınabilir cihazınıza indirmek için ePub olarak indirebilirsiniz.