Alışveriş sepeti (0) 0 Alışveriş sepeti

Alışveriş sepeti boş.

Teşekkürler! Alışveriş listeniz alışveriş sepetine transfer edildi.

Alışverişe gidin
BAŞARANLAR İÇİN İLGİ ÇEKİCİ KONULAR
© StockFood

Yaban Mersini ve Adaçayı Eşliğinde Kızarmış Elma ve Armut

Yemek Tarifleri

Hazırlama ve pişirme süresi: 1 saat 10 dakika

Malzemeler:

  1. 4 Kırmızı veya sarı orta boy elma

  2. 2 Dörde bölünmüş orta boy armut

  3. 2 Çorba kaşığı taze yaban mersini

  4. 2 Çorba kaşığı küp şeklinde tereyağı

  5. Süsleme için adaçayı yaprakları

Hazırlama yöntemi:

  1. Fırını önceden 180°C’de (160° fanlı; gaz: seviye 4) ısıtın.

  2. Bütün elma, dörde bölünmüş armut ve yaban mersinlerini kızartma tepsisine dizin. Elmaların ve armutların üzerine küp şeklindeki tereyağlarını koyun.

  3. Bıçağın ucuyla bakıldığında iyice yumuşamış olana kadar yaklaşık 1 saat pişirin; elmalar buruş buruş görünecektir.

  4. Fırından çıkarın ve soğumaya bırakın. Adaçayı yaprakları ile süsleyip servis edin.

Yaban Mersini ve Adaçayı Eşliğinde Kızarmış Elma ve Armut PDF / ePub )

Çerezleri, sayfamızda en iyi deneyimi yaşamanız için kullanmaktayız. Çerezler, tarayıcınız içinde saklanmakta ve web deneyiminizi kişiselleştirmenize yardımcı olmak üzere pek çok web sayfası tarafından kullanılmaktadır.

Ayarlarda herhangi bir değişiklik yapmadan web sayfamızı kullanmaya devam ederek çerezlerimizi kabul etmiş oluyorsunuz.

Anladım