Favoriler (0) 0 Favoriler

Favoriler listeniz boş.

Teşekkürler! Alışveriş listeniz alışveriş sepetine transfer edildi.

BAŞARANLAR İÇİN İLGİ ÇEKİCİ KONULAR
© Getty Images

Geleneksel güvecin bu yeni yorumunu deneyin!

Ev & Yaşam

Soğuk kış mevsimini geride bırakırken, lezzetli besin ögeleriyle dolu, canlı renklerde taze sebzelerin keyfini çıkarma zamanı da geldi.

İlkbahar bize yılın ilk taze sebze ve otlarını sunuyor. Bu lezzetli sebzeler aynı zamanda besin ögeleri açısından da zengin. Kış mevsiminin doyurucu ağır yemeklerinden sonra, daha hafif ve daha sağlıklı seçeneklere geçiş yapmak hepimiz için iyi olacak.

Bahar Güveci tarifimizde yemeğe muhteşem aromalar katan, besin ögeleriyle dolu birçok yeşil sebze ve taze otların olduğunu göreceksiniz. Bu lezzetli yemeği yerken, sağlıklı bir seçim yaptığınız için kendinizi iyi hissedeceksiniz. Tarifimizde, geleneksel doyurucu güveç yemeği ilkbahara uygun olacak şekilde yorumlanıyor. Ayrıca birkaç basit adaptasyonla vegan versiyonunu da tercih edebilirsiniz.

© StockFood / Bauer Syndication

iCook pişirme setleri sadece bu tarif için değil çok çeşitli tarifler için mükemmel bir seçimdir. Vitalok pişirme yöntemi, sebzelerin besin ögelerini ve lezzetini daha iyi korur. Su buharı bariyeri geleneksel yemek pişirme yöntemlerine göre hem temel vitamin ve mineralleri hem de yiyeceklerin dokusunu, rengini ve lezzetini üçte bir oranında daha fazla muhafaza eder. İyi bir haberimiz var: İlkbahar Kampanyası kapsamında iCook setleri 17 - 24 Mart arasında %12 indirimli.

İlkbaharın harika lezzetli sebzeleriyle yapılan bir yemek arıyorsanız, geleneksel güveç yemeğinin bu yeni yorumuna bir şans verebilirsiniz. Bu tarif 4 kişiliktir.

Çerezleri, sayfamızda en iyi deneyimi yaşamanız için kullanmaktayız. Çerezler, tarayıcınız içinde saklanmakta ve web deneyiminizi kişiselleştirmenize yardımcı olmak üzere pek çok web sayfası tarafından kullanılmaktadır.

Ayarlarda herhangi bir değişiklik yapmadan web sayfamızı kullanmaya devam ederek çerezlerimizi kabul etmiş oluyorsunuz.

Anladım