Alışveriş sepeti (0) 0 Alışveriş sepeti

Alışveriş sepeti boş.

Teşekkürler! Alışveriş listeniz alışveriş sepetine transfer edildi.

Alışverişe gidin
BAŞARANLAR İÇİN İLGİ ÇEKİCİ KONULAR

Romanya’dan bir lezzet

Ev & Yaşam

Romanyalı ASG’lerin favori tarifleri ile siz de menünüzü genişletin

Yeni interaktif tarifler bölümümüzün ilkinde güzel ülke Romanya’dan ASG’ler bizlerle favori tariflerini ve iCookTM hazırlık ipuçlarını paylaştı. Ağzınızın sulanmasına hazır mısınız? İşte başlıyoruz.

Lezzet dolu tencere

Her ne kadar Romanya büyüleyici ortaçağ kentleri, güçlendirilmiş kaleleri ve tabii ki Drakula efsanesi ile biliniyor olsa da aynı zamanda zengin bir mutfağa da ev sahipliği yapıyor. Kültürel etkileşimle dolu uzun tarihçesinin yanında Romanyalılar, hem kendi damak tatları hem de uluslararası sunumları için hem komşularından hem de neredeyse tüm dünyadan ilham almış.

Romanyalı ASG’lerimiz, favori tariflerini ve bunların en iyi şekilde hazırlanmasına ait ipuçlarını, aynı zamanda iCook yemek setleri ile mevcut ve potansiyel müşterilerinize nasıl yemek hazırlayacağınızı bizlerle paylaştı.

Bir dilim gelenek

Romanya’da Suceava’daki büyüleyici Horodnic de Jos köyünden Safir ASG’ler Maria ve Ioan Prelipcean, uzun yıllardır ailelerinin favorisi olan bir lezzeti bizimle paylaştı: iCook Aile Prestij Seti ile ocak üstünde yapılan pofuduk ekmek.

“Bu ekmeği en az haftada bir pişiriyoruz ve diğer tariflerle birleştiriyoruz” diyerek her ne kadar geleneksel ekmek fırında pişiriliyor olsa da, onlar klasiklikten çıkmak için iCook ürünlerini tercih ettiğini söylüyorlar.

Şöyle ekliyorlar, “Bu şekilde pişirilen ekmeğin tadı oldukça farklı ve daha güzel. Bize göre bu tarif beş yıldızı alır (lezzet olarak) ve iCook ürünlerinin kalitesinin sunumu için mükemmel.”

Ocak üstü Romanya ekmeği

Tarifleri, yazdırmak için PDF olarak veya tercih ettiğiniz eBook okuyucu uygulaması ile kullanmak ve taşınabilir cihazınıza kaydetmek için ePub olarak indirebilirsiniz.

Egzotik adaptasyon

Romanya’nın Braila şehrinde doğup büyüyen, Romanya’da Zümrüt ve İtalya’da İnci olan ASG Cornel Robu için hazırlıkların kolay olması her şeyin merkezinde.

“Bir gurubun önünde uzun sunumlar can sıkıcı olabilir” diyor. Bu nedenden dolayı, her zaman favorisi olan yemeğin kavak mantarlı tatlı ve ekşi dana eti ile pirinç noodle olduğunu söylüyor.

“Bütün malzemeleri hazırladıktan sonra pişirme süresi sadece 30 dakika” diyor ve devam ediyor, “Ve hazırlık aşamasında iCook tencere setlerinin faydaları hakkında konuşuyor ve görseller için bir video projektör kullanıyoruz.”

Tatlı ve ekşi dana eti tarifi

Tarifleri, yazdırmak için PDF olarak veya tercih ettiğiniz eBook okuyucu uygulaması ile kullanmak ve taşınabilir cihazınıza kaydetmek için ePub olarak indirebilirsiniz.

Çerezleri, sayfamızda en iyi deneyimi yaşamanız için kullanmaktayız. Çerezler, tarayıcınız içinde saklanmakta ve web deneyiminizi kişiselleştirmenize yardımcı olmak üzere pek çok web sayfası tarafından kullanılmaktadır.

Ayarlarda herhangi bir değişiklik yapmadan web sayfamızı kullanmaya devam ederek çerezlerimizi kabul etmiş oluyorsunuz.

Anladım