Bir piknik organize etmek, arkadaşlarla ve aileyle bir araya gelmek, doğayı kucaklamak ve ev yapımı yiyeceklerin tadını çıkarmak için harika bir yoldur. Eğer bir plaja veya parka gidiyorsanız, işte hem hazırlaması kolay hem de etkileyici üç tarif.
Vişneli turta
Tatlının, hamur işinin ve turta dolgusunun bu leziz dengesi ile bu turtayı.bir favori haline getirebilirsiniz

225 gr sade un
110 gr küp şeklinde kesilmiş tereyağı
80 gr pudra şekeri
1 yumurta
1–2 çorba kaşığı soğuk su
çırpılmış yumurta sarısı
300 gr çekirdekleri çıkarılmış vişne
225 gr ahududu
225 gr yabanmersini
150 gr doğranmış çilek
175 gr pudra şekeri
40 gr mısır unu
2 çorba kaşığı limon suyu
1) Un, tereyağı ve şekeri bir mikser ile karıştırın. Hamuru elde etmek için yumurta ve suyu ekleyin. 30 dakika soğutun.
2) Turtayı hazırlamak için hamuru kullanın (artan hamuru saklayın). Hamuru açın ve kör pişirme (kağıt ve çekirdekler ile) 180°C'de 15 dakika pişirin. Kağıdı ve çekirdekleri çıkarın ve 5 dakika daha pişirin. Fırından alıp soğumaya bırakın.
3) Meyvelerin hepsini 10 dakika boyunca bir iCook™ tava içerisinde pişirin. Şekeri, mısır ununu ve limon suyunu ilave edin. Kalınlaşmaya başladığında hamurun üzerine kaşıkla yayın.
4) Geri kalan hamuru kullanarak turtanın üzerine kafesler yapın. Üzerine çırpılmış yumurtayı sürün ve 20 dakika fırında pişirin.
iCook Aile Seti, temel besin maddelerini mühürlemek için düşük nemde pişirme süreci kullanarak besleyici piknik yemekleri hazırlamanıza yardımcı olur. Bu üç karıştırma kasesi, dış mekanlara yiyecekleri taşımanızda harika birer yardımcıdır.
İçli ekmek halkası
Piknik salatalarının bu mükemmel refakatçisinin içerisi lezzet ve keyif dolu.

250 ml ılık su
2 çay kaşığı kuru aktif maya
375 gr beyaz ekmek unu
1.5 çorba kaşığı zeytinyağı
1 çay kaşığı tuz
6 dilim jambon
390 gr rendelenmiş peynir
1 demet fesleğen
çırpılmış yumurta sarısı
1) Bir iCook karıştırma kasesi içerisinde suyu ve mayayı karıştırın, kabarana kadar 10 dakika bekleyin. Unu, yağı ve tuzu ilave edin. Hamur yumuşayana kadar yoğurun. Bir kasenin içerisine alın, üzerini bir havlu ile örtün ve ılık bir yerde 1 saat dinlendirin.
2) Hamuru 45 x 30 cm boyutunda üçgenler halinde açın. Üzerine jambon, peynir ve fesleğeni koyun. Hamurun uzun kenarını iç malzemenin üzerine doğru kapatın ve kenarlarını bastırın. Yağlanmış fırın tepsisine dizin.
3) 2'ye bölün ve uçlarını kapatın. Parçaları birleştirerek halka şeklini verin ve uçlarını kapatıp 30 dakika bekleyin.
4) Üzerine çırpılmış yumurta sarısını sürün ve 200°C'de 30 dakika pişirin.
Battaniyedeki şeftaliler
Tarçınlı katmer içinde fırınlanmış sulu şeftaliler.

325 gr sade un
80 gr pudra şekeri
175 gr soğuk ve küp şeklinde doğranmış tereyağı
2 yumurta sarısı
1–2 çorba kaşığı buzlu su
6 şeftali
2 tarçın çubuğu, parçalara ayrılmış
1/2 çay kaşığı öğütülmüş tarçın
çırpılmış yumurta sarısı
1) Unu, şekeri ve tereyağını bir mikser ile karıştırın. Hamuru elde etmek için yumurta ve suyu ilave edin. 1 saat bekletin.
2) Hamurdan altı parça ayırın, üzerlerine şeftali koyup ağızlarını kapatın.
3) Hamurun geri kalan kısmından yapraklar kesin ve şeftalileri yapıştırın. Çubuk halinde tarçınları ekleyin.
4) Bir tepsinin içerisine yerleştirin. Üzerine çırpılmış yumurta sarısını sürün, pudra şekeri ve tarçın serperek 160°C'de 35 dakika pişirin.